2015. dec 09.

Őrült éjjel

írta: Sophie Swing
Őrült éjjel

Vannak pillanatok, amikor vakmerően, ész nélkül cselekszünk, olyasmit teszünk, ami biztosan a gyerekünk tiltólistájára kerülne.

orult_ejjel.jpg

Az első szabályok egyike, amit a gyerekemnek megtanítottam: idegenekkel sehová el nem megyünk, akármit is ígérjenek. És tessék, itt ülünk egy autóban, egy idegen párral, és visznek minket valahová. Talán a csaj lakására. Biztató, hogy a második kerületben lakik, de azon kívül, hogy ők is swinger klubba járnak és vonzó, kidolgozott a testük, semmit nem tudunk róluk.

A nő valószínűleg szereti David Guetta számait, énekli a Shot me downt, közben néz kifelé az ablakon az éjjeli fényekben úszó dombokra. Nem örül nekünk, azt hiszem. A férfi annál inkább. A derengő félhomályban a visszapillantó tükörbe nézek, összeakad a tekintetünk. Belém hatolnak a kék szemek, látom elégedett, vágyakozóan viszi haza a zsákmányt.

Szorítjuk egymás kezét Balázzsal. Összenézünk, látom ő is mereng, jó döntés volt-e igent mondani, kilépni a klub biztos világából. Főleg úgy, hogy a csaj ott sem mutatott érdeklődést vagy lelkesedést. Hát ez van, ilyet még nem csináltunk, meglátjuk, mi sül ki belőle.

Közben eszembe jut, hogy indult az este...

Ugyanilyen őrülten! Balázs azt mondta, itt az ideje, hogy bugyi nélkül menjek bulizni. Csillagfényes, meleg júliusi éjszakán a csábítás benne van a levegőben. Miért is ne? Falatnyi ruciban, alsónemű nélkül indultam a férjemmel egy új swinger klubot felfedezni Budán. A tulaj születésnapját ünnepelték, a hangulat már meg volt alapozva mire odaértünk.

A bárpulthoz ültünk, és két percen belül tudtam, kivel leszünk ezen az éjszakán. A pasi figyelt és mosolygott, folyamatos szemkontaktusban voltunk. Megtaláltuk egymást azonnal a füstös félhomályban: megfogott a mosolya, a sportos teste, és a mellette ülő barátnője is. Mondtam Balázsnak, nézze meg őket. A nő alakja kifogástalan, arca helyes, de volt benne valami furcsa: ahogy unottan nézett maga elé, soha nem mosolygott, a szemében semmi tűz. Nem értettem a helyzetet, de nem is gondoltam bele, ez az éjszaka csak sodort. Először a pultos lányhoz, majd a kiszemelt férfi karjaiba...

A pultos lány a kemény mag közé tartozott, akik belevetették magukat a születésnapi bulizásba. Felkért táncolni, rúdtáncolni. Atyaég, ilyet sem csináltam még! Egymást kényeztetve, férfiakat megbolondítva mozogtunk, simogattuk egymást. Azt hiszem, Balázs újra belém szeretett. Gratuláltak is neki, javasolva, hogy vegyen el feleségül. Sokat nevettünk ezen, hisz már egy kislányunk is van. Igazán nőnek éreztem magam: vonzó, csábító nőnek.

A kiszemelt pasi sem tudott tovább ellenállni. Elindult a barátnőjével a tánctérre. Mellettem elhaladva kicsit megpaskolta a fenekem. Ezzel is megfogott. Gyengéd, de mégis határozott mozdulat volt, amivel nyomatékosította, hogy akar, odavan értem. Balázsnak is bejött a nő. Szereti a kisportolt csajokat. Azért a mosoly jó lett volna, de nem kaptuk meg. Ők is táncoltak, majd egész közel jöttek. Mi lányok középen ragadtunk, közrefogva erős férfikarokkal. Simogattuk egymást, majd csókolózni kezdtünk. Bemutatkoztunk végre. A nő Luca, a párja pedig Gábor. Nem húztuk sokáig az időt, zuhanyozni mentünk. Luca nem csatlakozott, mert - állítólag - nem szereti, ha vizes lesz a haja. Ez azért gyanús volt, ennek ellenére mi hármasban átmostuk egymást lágyan, majd – ismét négyesben – elindultunk szobát keresni. Egy zárható akadt is, de érdekes módon az egyik oldalán olyan ablak volt, amin minden nehézség nélkül, egyszerre többen is kukkolhattak. Ez is zavarta Lucát. Gábor végül javasolta, menjünk el hozzájuk, itt laknak a közelben. Különben is, van egy szexhintájuk, ki kéne próbálni...

Így jutottunk idáig, Gábor autójának hátsó üléséig. Próbálok mosolyogni, de hazudnék, ha azt mondanám, nem izgulok, és nem fordult volna meg a fejemben, hogy nem vagyunk normálisak. Késő bánat, leparkolunk, ideértünk.

Gábor éppen romantikus félhomályt teremt, matracot terít a földre, elindít egy Lana Del Rey válogatást, és Unicumot is hoz. Erre szükség lesz! Nem csak nekünk, hátha Luca is oldódik! Ruháinkat levetjük, meztelenül heverünk a nagy matracon, egymást simogatva beszélgetünk. Szimpatikusak, de azt érzem, nem stimmel velük valami. Kiderül voltak fentek és lentek a kapcsolatukban. Gábor rászokott a kokainra, azután jött az életbe egy másik nő, közben visszatért Luca is, és hármasban is voltak együtt. Kemény sorsok vannak, már majdnem sajnálni kezdem őket, amikor Gábor megszólal:

- Szofi, ha szeretnénk feldobni az estét, hozathatok egy kis kokaint.

Hogy mit, kokaint? Nekem a szex idegenekkel épp elég drog, nincs szükségem ilyesmire. Az Unicumból is sok, már érzem. Szaladni kéne, innen el, míg nem késő. Balázsra nézek, ő is csóválja a fejét, nincs rá szükség, igazán.

A beszélgetésből az is kiderül közben, hogy a srác már pasikkal is próbálta a szexet, mert új élményre vágyott. Itt kezdek kijózanodni. Mi legyen? Innen már ciki kihátrálni, és külsőre bejönnek. Nem ez a lényeg? Kell ennyit beszélni, szükséges ez a sok infó? Hagyjuk a beszélgetést! Látom, Balázs még benne lenne a buliban, ha idáig eljöttünk, akkor hát: action!

Lányos játékkal indulunk, jól csókol Luca, az ajkaimról a mellemig kúszik, majd lejjebb. Azta! Érzem, az öt év swinger tapasztalatát, nagyon jól csinálja. A fiúk is beszállnak, majd partnert cserélünk és egyre hevesebben csókoljuk egymást. Orális játékokba gabalyodunk. A fiúk kényeztetnek bennünket, utána mi őket. Luca teljesen beindult, mintha kicserélték volna. Erre Gábor mindent megszakítva közli, lépjünk egyet előre, célirányosan kezdjük már az aktust, ő hozza is a hintát. Luca tekintete egyre fagyosabb lesz, ahogy Gábor leteszi a szoba sarkába a dobozt. Ezt most kéne felszerelni, azért ugye próbálták már kettesben? Cikáznak át az agyamon a kérdések... Közben Luca feláll, és kitör belőle:

- Itt ma nem lesz semmi, elég volt!

Felöltözünk. Gáborral a konyhában beszélgetünk, míg megérkezik a taxi. Kiderül, a hintát még nem avatták fel. Önző módon Lucát okolja amiért kudarcba fulladt az este. Talán el kéne gondolkodni azon, ki a féltékeny(ebb), és azon, hogy egy ilyen törékeny kapcsolatban kell-e swinger klubba járni.

Kilépünk a kapun, lehűlt a levegő vagy csak a hideg ráz, nem tudom. A taxiban ülve némán bámulunk ki az ablakon Balázzsal. Egymás kezét fogjuk, szorítjuk. Hazaérve nem tudunk aludni, összebújva beszélgetünk, arról, hogy öt év múlva ugye nem leszünk ilyen páros, nem változtat bennünket egymás iránt érzéketlenné a swingerklubbos szex. Megfogadjuk, szólunk, hol a határ, őszintén elmondjuk, ha a zöldszemű szörnyet észrevesszük, és leállunk. Ezeknek az éjszakáknak nem a féltékenységről kéne szólniuk, hanem a közös élvezetről. Ha nincs meg hozzá a bizalom, abba kell hagyni.

Megígérjük, így lesz!

Közben virrad, felkel a nap.

Kijózanodtunk...

Szólj hozzá

csók vágy féltékenység bizalom swingerklub párcsere párban sophieswing swinger íratlan szabályok elveszíted a fejed biszex nők komfortzóna elhagyás