2016. júl 08.

Csajok, eljött a csábítás ideje!

írta: Sophie Swing
Csajok, eljött a csábítás ideje!

9 + 1 ötlet, hogyan csináld

Mikor sikerül, ha nem nyáron?! A levegőben van a csábítás, forró nappalok, rövid szoknyák, hosszú lábak, és azok a fülledt éjszakák, amikor bármi megtörténhet...

redcar.jpg

 

1. Hidd el, hogy szexi vagy! Lásd magad vonzónak és magabiztosnak! Ha folyton a hibáidra fókuszálsz, kiül az arcodra, és a csábításnak annyi...

2. Add meg a módját a randinak: legyél csinosan szexi, smink és parfüm elengedhetetlen!

3. Mutasd meg azt a testrészed, amire büszke vagy - persze csak ízlésesen!

4. A csábítás egy mosollyal és a szemkontaktussal kezdődik: először csak finoman, röviden pillants felé, majd egyre hosszabbra nyújthatod a tekintetek találkozását.

5. Flörtölj bátran azzal, akit kiszemeltél – de másokkal ne, mert zokon veheti a "nagy Ő"!

6. Használd minden porcikád a csábításra: jöhet a filmbe illő „hajzuhatag dobálás” (ha rövid a hajad, akkor is igazítgathatod), simogasd időnként lágyan a bőröd, akár a dekoltázsig is szaladhatnak az ujjaid. A lábaid keresztezd, váltogasd gyakran, hadd lássák, milyen szép mindkettő!

7. Dicsérd bátran, amit vonzónak találsz benne, rajta.

8. Jöhet egy kis csipkelődő humor is, csak ismerd fel, hol a határ.

9. Ha már közelebb kerültetek egymáshoz, törekedj a finom testi kontaktusra: csak egy lágy, érzéki – akár véletlennek álcázott – simítás valahol a vállán vagy a karján.

+ 1. Ha a lakásodon várod, annak előkészítéséről sem feledkezz meg: legyen tiszta, illatos, gyertya és virág is kell, és persze vágygerjesztő ágynemű.

A folytatást a fantáziátokra bízom...

Jó csábítást!

csabitas.jpg

Szólj hozzá

csábítás flört szexi nő nyár szex