2015. nov 14.

A történet

írta: Sophie Swing
A történet

Sophie már nem kislány, ő már érett nő, feleség és egy kislány anyukája. Egyszer úgy döntött, a férjével belépnek a swinger világába.

profil.jpg

Először azt hitte, a pokol kapuja nyílt meg előtte... Azóta eltelt másfél év, és minden swingerklubos éjszaka után rájön: ez maga a mennyország.

Na jó, ennél sokkal konrétabb dolgokra is rájön. Miután sikerült neki feloldódnia, és már élvezni is tudja a szexet, kiderül: vannak itt még új pózok és technikák; hogy milyen csodálatos a női test; mennyire felemelő érzés szikrát gyújtani a másikban, és látni a partner szemében a vágyat, amikor szinte már fel akar falni (és fel is fal!); hogy nem is féltékenységet vált ki benne, ha felfokozott hangulatban odapillant férjére, aki egy másik nővel szenvedélyesen szeretkezik…

Majd elmondja, mit vált ki benne. És azt is, hogyan lehet feloldódni kezdőknek a klubban, és eljutni a csábítás művészetéig. Túloztam... azért ő sem istennő!

Csak elmeséli, hogy jött az ötlet, és miként váltak egyre forróbbá swingerklubos éjszakáik.

Aki azt hiszi, csak kéjelgés, gruppen szex és kemény pornó vár rá, az téved.

Nő írja a sztorikat: lesz itt lelkizés és párkapcsolati analízis bőven, és sok minden más (no de szex is, ne izguljatok!).

Kezdődjék a történet, ami 2014 húsvétján indult Budaörsön. Hogy hol és mikor ér véget? Ki tudja, még Sophie sem…

Szólj hozzá

vágy swinger párcsere sophieswing komfortzóna elhagyás