2015. nov 14.

Párosan szép a swinger 2.

írta: Sophie Swing
Párosan szép a swinger 2.

Eljött a nagy pillanat!

Kéjjel teli félhomályban ülünk az asztalnál négyen. Mi csajok csacsogunk – ahogy kell. Tamás zöld szemében ott a visszajelzés: bejövök neki. A férjem bizonytalanul néz rám a most-hogyan-tovább pillantással. Kommunikációban én vagyok erősebb, de nem igazán sikerül a lényegre terelnem a szót. Beáék mesélnek a tapasztalataikról: hogy ők sem régóta járnak swingerklubba, arról miért vágtak bele, mit szeretnek és mit kerülnek. De valahogy nem mondatott ki az, hogy velünk szívesen együtt lennének. Nem is tudom ezt ki kell-e mondani, vagy csak elég egy érintés, és elindulni a szobák felé...?

 

nagy_pillanat.jpg

 

 

Feladjuk a beszélgetést és a reményt, mi elindulunk felfelé – nélkülük. Végre megbeszélhetjük férjemmel, mit gondolunk. Balázs azt mondja: jó páros, de azért nézzünk szét, hátha érkeztek azóta még szimpatikus párok. Egyetértek, adjunk esélyt!

Pásztázunk a cigifüstös félhomályban. Körvonalak, hangok: vágytól fűtött sikolyok, kielégült sóhajok. Néhol ketten, néhol többen fonódnak össze. Máshol szóló pasik leskelődnek, némelyik már önkielégítve. Mindenkinél beindult a vadászösztön. Ilyen a swingervilág – konstatálom. Kéjjel és furcsa figurákkal teli! Nekem ők a furcsák, nekik talán mi vagyunk azok a félénkségünkkel és ijedt tekintetünkkel. Ez megrémít. Kirekeszt majd ez a világ vagy befogad?

Most csak a szememmel nézek, és az agyammal látok. Nem veszem át a hangulatot, nem gerjedek. Feleszmélek egy pillanatra: utánunk jöttek Tamásék. Most mit csináljunk? Lökdösöm a férjem, és kérdezek a tekintetemmel. Nem tudjuk lereagálni, mosolyogva jönnek és mennek is el mellettünk.

Bepánikolok! Rajtuk kívül más nem tetszik. Ha valamit szeretnénk, akkor most kell lépni és velük kell csinálni! Kedvesek, külsőre is bejönnek.

- Menjünk oda hozzájuk. Keressük meg őket! – szólok a férjemnek.

- Oké, és akkor hogyan tovább? - kérdezi.

- Meglátjuk, majd mondok nekik valamit, még nem tudom, mit – sietek lefelé a lépcsőn.

Hol lehetnek, nem látom őket. A szürke árnyak között nem ismerek rá a testükre. Lehet, hogy visszamentek a konyhába. Világosodik a tér, tisztul a kép a bárpulthoz közeledve, és ott vannak a kanapén. Kettesben ülnek. Megnyugodtam egy pillanatra, de ráeszmélek, most fel kell ajánlanom magunkat. Szívem a torkomban, mikor odaérek Beához. És jöhet a vallomás:

- Az az igazság, hogy nagyon szimpatikusak vagytok nekünk. A beszélgetés és a külső alapján is. Balázzsal átbeszélve a dolgot arra jutottunk, hogy szívesen együtt lennénk veletek ma éjjel – nyögtem ki "lányos" zavaromban.

- Ti is nagyon szimpatikusak vagytok nekünk – mondja Bea.

- Szívesen átadjuk azt a kevés tapasztalatot, amink van - teszi hozzá Tamás, a nagy mackóm.

A férjem mosolyog. Összenézünk elégedetten.

Célirányosan visszamegyünk az emeletre. Zárható szobák nincsenek, így marad egy széles matrac, amit csak egy lenge függöny választ el a kis folyosótól, ahol sétálnak a félpucér pasik és a szexi fehérneműs nők. Leülünk, mintha egy tábortüzet vennénk körül, és megbeszéljük a játékszabályokat. Nagyon izgulok, még nem fogom fel, hol is vagyok, most mi vár rám.

A megbeszélés szerint párt nem cserélünk, csókot csak a csajok válthatnak egymással, a kényeztetést pedig rajtam kezdik. Bea lágyan megcsókol. Hmmm... Nem rossz! Simogatjuk egymást. Finom parfümillatba bújok, domborodó melleihez érkeztek kutakodó ujjaim. Feszesek, formásak, megcsókolom. Finom! Ő is kényezteti a melleim, csatlakoznak a fiúk. Férjem megcsókol, Tamás gyengéden simogatja a testem. Próbálom elengedni magam, egyszerűen csak élvezni. De még nem megy, pedig tényleg jó, tényleg ügyesek.

 Aztán valaki bezavar. Újra itt a törölközőbe bugyolált pasi, aki a lábamat simogatja. Nem is tudom, most hogy illene elküldenem. Az én mackóm észreveszi, mi a gond. Tapasztalatuk már van ebben. Határozottan rászól a betolakodóra, és elküldi. Eltart, amíg felfogja, neki a jóból nem jut nálunk ma éjjel. Végre lelép.

Nehéz újra egymásra hangolódni. Most észreveszek minden arra sétáló alakot. Áhítozva vagy irigykedve néznek be ránk. Egyes csajok csábító tekintettel ajánlják fel magukat. Bea megcsókol, eltereli a figyelmem. Újra egymás lankáiba menekülünk. A fiúk már alig tudják visszafogni magukat. Heves csókok és ölelések sodornak minket tovább, a párjaink felé - az aktus felé. Egymás mellett fekszünk Beával, összeérnek ajkaink, egymás mellét cirógatjuk. Közben mohó párjaink erős, férfias lökései juttatnak a csúcsra. Összehasonlíthatatlan élmény!

És ezzel még nem ért véget az éjjel!

Lementünk négyesben zuhanyozni. Ez milyen jó móka! Férfi és női testek egyvelege a párás kabinban. Gerjeszti a vágyat minden érintés. Tamás javasolja, menjünk a jakuzziba. A fenekemet simogatja, s közben felfal a tekintetével. Férjemet Bea fogja kézen. Lenge ruháinkat már nem kellett levenni, csak cipeljük magunkkal őket egy ideje. Beülünk. Mackóm mellettem foglal helyet. A férjemék velünk szemben.

Tamás a combomat simogatja a víz alatt, a fülembe súgja, mennyire tetszik neki az alakom. Egyre közelebb kúsznak az ujjai a vágytól dagadó ajkakhoz odalenn. Borzongással tölt el, hogy a testemet simogatja egy másik kéz. Sokkal vaskosabb, mint a férjemé. Idegen, széles vállak, erős kar. Szeretnék hozzábújni, mikor Bea hangját hallom: csókold meg a férjem, látni akarom. Nem kellett kétszer mondani: kívántuk egymás ajkait. Mennyire másként csókol, mint Balázs – ez volt az első reakcióm. De nem bántam: jól esett a változatosság, jól esett – ilyen hosszú idő után – újra átélni az „első” csók élményét.

Átnézek a túloldalra: látom Bea és Balázs csókcsatáit. Meglepődöm, hogy nem tesz féltékennyé, inkább izgató a maga bizarr, szokatlan látványával.

Megbeszéljük, hogy újra felmegyünk. Egy hatalmas orális gabalyodás veszi kezdetét. Forróság önt el, Bea elkalandozott a melleimtől, egészen le a lábaim közé. Elönt a vágy. Azt érzem, nekem is adnom kell. Kívánom Bea dús kebleit, és ki akarom próbálni, milyen egy lányt fagyiként elnyalogatni. Hmmm, furcsa állag, furcsa ízek, még szoknom kell, de mégis élvezem – főleg, hogy ő is élvezi. A srácok elalélnak a két egymást kényeztető nő látványától. Itt az idő, hogy a pornófilmekből jól ismert felállásokat folytassuk. Most mi lányok vadítjuk az erősebbik nemet. Először férjurammal kezdünk. A szerszáma már jó kemény, felváltva nyalogatjuk, mint a jégkrémet. Olvad is tőle! Tamás már nagyon vár minket, most őt kényeztetjük orálisan. Minden érintés, minden tekintet csak hergel. Átadom magam a gyönyörnek, már senki és semmi más nem érdekel...

 A kéjjel teli sikolyok, vágytól fűtött sóhajok lassan elhalkulnak, marad a kielégült szuszogás, pihenés négyesben összeölelkezve.

Valami különös történt ma éjjel, valami amit le kell írnom, hogy megmaradjon az érzés. Hogy holnap is elővehessem, és holnapután is, és ha öreg anyóka leszek - libidó nélkül -, akkor is. Mert ezekért a megélt, élvezetes pillanatokért érdemes megszületni. Eszembe jutnak a legnagyobb élmények az életemben: az első csók, az első együttlét, a diplomázás, a férjhez menés, a szülés. És eszembe fog jutni ez az éjjel is, az első swinger élmény.

Remélem, még sok vár ránk!

Szólj hozzá

szex vágy swinger libidó swingerklub párosan első éjjel komfortzóna elhagyás swingerwellness swingerblog Budapest és a swinger Sophie és a Swinger