2015. nov 24.

Dolce vita 2.

írta: Sophie Swing
Dolce vita 2.

Na milyenek az olaszok?

A szauna előtt állunk az olaszokkal, szexi fehérneműinket ledobjuk mindannyian, és bemegyünk a forró kabinba. Mi egyik felében Balázzsal, ők a másik oldalon. Próbálunk beszélgetni családról, a nyaralásukról, a swinger klubokról. Folyik rólunk az izzadság, átjár minket mindenféle melegség. Mosolyok vágyakozó találkozása következik, majd Elena megkérdezi tőlem:

- Sophie, are you bisexual?

dolce_vita2.jpg

Kicsit meglepett a kérdés, így még nem gondolkodtam el magamon... De jogos, tisztázzuk, mi a helyzet!

- Yes, Elena. I am – mondtam. Ismét kaptam egy mosolyt.

Szeretem, ha nem egyből ágyba ugrunk. Kicsit ismerkedünk, flörtölünk. Szerencsére ők is így vannak ezzel. Eldöntöttük, bemegyünk a medencébe. Huhh, a víz nagyon hideg. Mozogjunk! Mint a tinédzser szerelmesek dobáljuk egymásnak a felfújható labdát, s közben a legfontosabb magyar szavakat tanítom nekik: szia, tetszel, szeretlek...

A medence vizének fényétől még jobban csillognak Fabio szemei. Nem bírjuk tovább! Hideg a víz és forró a tűz belül. Egy szobát kell találnunk.

Kiderül, hogy ebben a budai villában zárható szoba nincs.

Kétségbeesnek újdonsült olasz barátaink, mégiscsak katolikus lelkek, mindenki előtt azért ezt nem lehet. Kitalálják, ha szoba nincs, akkor jó lesz a fürdőszoba is – oda elbújhatunk, annak van kulcsa.

Sejtem előre, hogy ez nem lesz túl kényelmes, de hajrá, olyan édesek. Fabio elszalad az óvszerekért, és bezárja az ajtót. Elenával beülünk a kádba, és simogatjuk egymást.

Még csak egyéves a kisfia, látszik a testén a terhesség és a szoptatás nyoma – így szép, ahogy van az én anyatársam. Heves csókjaink a srácok fantáziáját is beindítják. Gyorsan csatlakozik Fabio és elnyalogat a kádban. Elena kimegy Balázshoz, a kád szélére ül.

Tud ez az olasz, nem most csinál ilyet először. Élvezem, csak a kád ne nyomná a fenekem ennyire. Közeledem a csúcshoz, nem akarok még eljutni, én is meg akarom kóstolni. Alacsony ugyan, de ehhez képest méretes odalenn!

Balázs és Elena is felzárkóznak. Vágyakozó pillantások, csókcsaták visznek minket a következő fejezethez. Fabio megkérdezi:

- Can we change?

Ez olyan igazi olaszos angol, de értem, mit szeretne: párcserét.

Összenézünk Balázzsal. Szeretnénk mi ezt, vagy még korai...

Szimpatikus ez a pár, és talán eljött az idő. Ezt akartuk, akkor miért ne? Mit veszíthetünk? Bólintunk. Legyen! Ennyi év után, most valaki mást engedek be.

Egy idegen, olasz ölében ülök, az óvszert felhelyezi. Csak a WC bírjon el minket. Úristen, bennem van! Mosolyog és dicsér közben. Tetszik nekem, de nem sikerül átengedni magam az érzésnek. Látom magamat kívülről. A fürdőszoba hatalmas tükörfala nem enged el. Sophie ott ül, egy másik férfin lovagol. Nem rossz érzés, de nem is értem.

Balázsra nézek, neki sem megy. Elena segítséget kér. Fabiotól elbúcsúzom egy időre, elkapom a férjemet. Orálisan kényeztetem, élvezi, nagyra duzzad. Hátha lesz még belőlünk valami...

Nekifutunk a párcserének újra. Öleljük az olaszok napbarnított bőrét. Elveszek a zöld szemekben, azt hiszem, most menni fog. Ott látom magunkat, négyünket a tükörben. A férjem és az olasz dolgoznak minket hátulról. Izgató, vágygerjesztő! Nem állom meg szó nélkül:

- Guys, you are so cute!

Nincs semmi féltékenység, csak élvezet mindenki szemében. Összemosolygunk Elenaval. Dolce vita...

Jó szex után mindig megéhezem. Megnézzük, van-e még egy kis maradék. Közben kézzel-lábbal magyarázzuk ki mivel foglalkozik.

Kielégült arcok, hálás pillantások zárják az estét. A bárpultnál ülünk Fabioval, papírt kér a tulajtól, hogy leírja nekem a nevét. A közösségi portálon mindenképp be kell jelölnöm, mondja.

Taxit szeretnének hívni, nem hagyjuk. Elvisszük őket a belvárosi hotelbe. Hátul ülünk mi csajok, kuncogunk, tekintetünk összeölelkezik. A pasik elöl beszélgetnek valamiről, nagyon tudományosan.

Megérkezünk. Megölelgetjük egymást. Isten veled szép zöldszemű olasz barátom! Nézzük őket, ahogy távolodnak. Besétálnak a hotelbe, eltűnnek. Vajon örökre?

Szólj hozzá

szex swinger swingerklub párcsere sophieswing új élmény első párcsere komfortzóna elhagyás swingerblog