2015. aug 22.

Libidó sztori

írta: Sophie Swing
Libidó sztori

Meghalt a libidóm! Még csak 35 múltam, de eltűnt…blans_1855_1.jpg

Ez normális? Kérdeztem magamtól egy évvel ezelőtt.

Anya lettem, szültem egy gyönyörű kislányt, szoptattam, féltve szeretgettem.

A Google szerint (és egyes kismamák szerint is) ez normális, simán benne van a pakliban. A hormonok változnak, az anyai ösztönök munkálkodnak és elnyomják a nőt, a szeretőt.

Nem értettem! Több mint egy évtizede vagyunk egy pár... Valahogy mindig volt. Néztünk együtt pornót, vettünk erotikus kütyüket. Azután jött a következő fejezet: amikor azért bújtunk össze, hogy gyermek legyen belőle.

Szülés után minden percemet kitöltötte a kislányom. Kínlódtunk az altatással, etetéssel. Közben a férjemmel kialvatlanul és türelmetlenül minden bolhából elefántot csináltunk.

A szívem annyira tele volt a gyermekem iránt érzett szeretettel, hogy lassan nem maradt benne hely a páromnak. Testileg-lelkileg eltávolodtunk, pontosabban: én távolodtam. Nem mozgatott meg semennyire. Sem ő, sem más férfi.

Féltem a percet, mikor közeledett hozzám – tudtam, mit szeretne... Ha véletlenül együtt voltunk, vártam a végét, az agyam már a másnapi teendőkön járt.

Visszamentem dolgozni. Kinyílt újra a világ. Reménykedtem, majd változom, és a helyzetünk is. Felnőtt beszélgetések, csinos ruhák, munkahelyi pletykák. Két hónap sem kellett, hogy felfogjam, nagy a baj. Én tényleg meghaltam nőként…

A férjem születésnapja közeledett. Valami őrültséget kell csinálni!

Azon a ponton voltam, hogy minden mindegy, nincs veszítenivalóm, újra élnem kell, vágyakoznom kell! A nightclub szóba került, menjünk el feltöltődni, hátha a látvány engem is felvillanyoz. Évekkel ezelőtt a pornófilmekben a lány-lánnyal jelenetek mindig beindítottak. Nem! Ez nem elég! Ha már lúd, legyen kövér! Swingerklubba fogunk menni!

Beleástam magam a témába: fórumokat olvastam ezerrel, és persze előkerült az egy Egy swinger nőci naplója című könyv.

Vonzott és taszított is ez a világ.

A swingerben mindenki mindenkivel? Többen egyszerre? Elölről? Hátulról? Is-is....? Kemény világ!

Ugyanakkor többen – főleg párok – írtak arról, hogy ők csak egymással szeretkeztek, de a közeg – ez az erotikus, kéjjel teli világ – annyira feltöltötte őket, hogy már ettől felpezsdült a szexuális életük.

Mondtam, nincs mit veszítenünk – elmentünk.

A torkom a szívemben dobogott, a férjem is izgult rettenetesen. Ez egy vágyakozással teli izgalom volt, olyan adrenalinszint emelés, amit réges-rég éreztünk.

Felfedezünk-e új „testeket”, amelyekkel visszatalálunk a sajátunkhoz? Érezni fogom-e azt a hajthatatlan vágyat, amit egy kiéhezett nő érez? Oda merünk menni majd valakikhez, és elmondani nekik, hogy tetszenek, és menjünk el szobára négyesben? Egyáltalán szobára lehet menni vagy mindenki előtt kell fajtalankodni...?

Minden kérdésem válaszra talált. Egy éve, ha csak tehetjük (oviszünet van), járunk swingerklubba. Már tudom, hogy ez nem csak lelketlen: pure sex és mindenki-mindenkivel orgia!

Szerencsénk volt, mert eddig mindig hozzánk hasonló, egymást szerető párokkal találkoztunk, akik régóta együtt vannak. Érezték, hogy változásra van szükségük, de nem akartak szeretőt tartani, nem akarták egymást megcsalni; hanem együtt, – megbeszélve a tabutémát – közösen hoztak egy döntést, hogy megpróbálják a párcserét.

Persze nehéz ezt elmagyarázni annak, aki nem él régóta egy párkapcsolatban, vagy nincs gyereke, és nem ment keresztül rengeteg (hormonális) változáson. A barátnőim is elképedve fogadták a hírt. Volt aki a mai napig nem emésztette meg, és féltve óv ettől a világtól. Érthető, hisz tényleg vannak, akik csak vágykielégülésre, testpiacnak használják a swingert. A legtöbb (házas)pár esetében ez nem így van!

Biztosan furcsán hangzik, de még romantikusnak is nevezném, ahogyan a nagy „egymásra-találás” előtt ismerkedünk, táncolunk, a medencében önfeledten labdázunk. Egy habkönnyű előjáték után – mint érett felnőttek – megbeszéljük, kinél hol a határ, ki és mit szeretne, mi nem fér bele... Ha valamire vagy valakinek nemet mondunk, maximálisan elfogadják, tiszteletben tartják. Swingerklubban senkit nem erőszakolnak meg, és még értelmes beszélgetések és barátságok is kialakul(hat)nak.

A férjemmel újra pezseg a szexuális életünk, komolyabb és őszintébb beszélgetéseink vannak, mint valaha. Egy csapat lettünk, nemcsak szülői értelemben. Izgatottan készülünk minden swinger bulira, együtt hódítunk és járunk be testi-lelki mélységeket.

Minden perc tanulságos volt! Közelebb kerültünk önmagunkhoz és egymáshoz.

Minden eddigi párcserénk megér egy sztorit, mert házaspárként swingerezni igazán érdekes műfaj!

Végezetül jelentem, a libidóm él, pontosabban: most született újjá!

Szólj hozzá

szex vágy swinger libidó swingerklub párban sophieswing új élmény komfortzóna elhagyás swingerblog Budapest és a swinger házasság és a swinger Sophie Swing